Fred en Ria leggen het nog één keer uit in nieuw seizoen Draadstaal (2024)

Televisie

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 02-04-24 10:50

Fred en Ria leggen het nog één keer uit in nieuw seizoen Draadstaal (1)

© AVROTROS

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Van voor Draadstaal

Delen

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven slaan de handen ineen voor een nieuw seizoen van hun sketchshow Draadstaal. Via uitgesproken typetjes als Fred en Ria geeft het komische duo hun ongezouten blik op de actualiteit.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven keren terug voor een nieuw seizoen van Draadstaal. Daarbij mogen klassieke typetjes als Fred en Ria en de altijd beschonken pastoor Adriaans natuurlijk niet ontbreken. Het duo neemt in hun satirische sketchshow ook verschillende televisieprogramma’s op de hak, waaronder de RTL-hit B&B vol liefde.

Jeroen van Koningsbrugge

Het aantal producties waarin Van Koningsbrugge figureert is allang niet meer op één hand te tellen. Toch is de acteur, presentator, cabaretier én schrijver niet bang dat hij overwerkt raakt. “Ik kan heel goed schakelen. Ik kan heel goed een project afsluiten om daarna meteen met iets anders te beginnen”, vertelde Van Koningsbrugge eerder in een interview met het AD. “Voor mij dreigt er geen burn-out.”

Wanneer is Draadstaal op televisie te zien?

Draadstaal is vanaf 7 april weer iedere zondag om 20:52 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Draadstaal op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Avrotros dennis van de ven draadstaal Fred en Ria humor jeroen van koningsbrugge nieuw seizoen NPO3 pastoor Adriaans sketches sketchprogramma terugkeer typetjes
Alle tips
Tip NOS Het Oranjegevoel van '74 Vanavond19:05 - 20:00 · Sport Het slot van de reeks Het Oranjegevoel van '74behandelt de verloren finale tegen West-Duitsland op het WK van 1974. 'Zijn we er dan toch weer ingetuind'? vraagt commentator Herman Kuiphof zich vertwijfeld af na de beslissende 2-1 van Gerd Müller.
Tip Opium op Oerol Vanavond19:50 - 20:28 · Kunst/Cultuur De laatste gasten van Opium op Oerolzijn operazangeres Francis van Broekhuizen en pianist Gregor Bak. Hun tour, waarbij ze opera toegankelijk maken voor het grote publiek, is net achter de rug. Alle ruimte om ook op Oerol uit te pakken.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 10:00 Wolter Kroes en John de Bever doen mee aan Het Jachtseizoen: ‘Schijt aan de regels’ 10:00 Met deze ongemakkelijke momenten nemen we afscheid van Op1 10:00 Anniko van Santen presenteert ook dit jaar Herinneringen voor het Leven: 'De verhalen gaan door merg en been' 08:35 Louisa Janssen en partner Rowan krijgen nieuwe realityserie 07:23 De TV van gisteren: Kijkers genieten van Nederlands succes op EK Atletiek
De tv van gisteren Meer tv 13 jun De TV van gisteren: Kijkers genieten van Nederlands succes op EK Atletiek
De nieuwste reviews Meer reviews 23 mei De trailer van de Beverly Hills Cop: Axel Foley is gearriveerd 15 mei Videoland zendt het concert van KANE live uit
Tip First Blood Vanavond20:02 - 21:51 · Film John Rambo belandt in First Blood in de gevangenis. Daar komen zijn traumatische oorlogservaringen boven.
START Vandaag inside Oranje-quiz Vanavond20:27 - 20:58 · Amusem*nt Wilfred Genee gaat inhet nieuwe quizprogramma Vandaag Inside Oranje-Quizop zoek naar de grootste fan vanVandaag Inside. In verschillende vragenrondes proberen drie kandidaten zoveel mogelijk punten te halen om zo de grote finale te bereiken.
Tip Hotel Artemis Vanavond20:27 - 22:13 · Film In een exclusief ziekenhuis voor criminelen is het altijd rustig. Tot er in de film Hotel Artemis een belangrijke maffiabaas gewond wordt binnengebracht.
Tip Crossing Over Vanavond20:30 - 22:43 · Film Crossing Over is een dramafilm die een angstaanjagend beeld schept over het migratiebeleid in de Verenigde Staten. Voor velen wordt ‘the land of dreams’ meer een nachtmerrie.
START NOS Studio Fussball Vanavond20:30 - 20:50 · Sport Tot en met 14 juli volgt Sjoerd van Ramshorst in NOS Studio Fussbalhet EK Voetbal 2024. Vanuit een glazen studio in Baarn bespreekt hij de wedstrijden met vaste voetbalexperts als Rafael van der Vaart, maar ook met gasten van buiten de sport.
Tip Meet the Parents Vanavond20:30 - 22:55 · Film Gaylord Focker wil in Meet the Parents graag trouwen met zijn grote liefde. Er staat alleen nog één ding in de weg: zijn aanstaandeschoonvader.
Tip Bestemming X Vanavond20:37 - 22:26 · Amusem*nt De kandidaten van Bestemming X brengen weken door in een gigantische geblindeerde bus die van alle gemakken voorzien is. Zo is er een leefruimte en in het bovenste gedeelte van het voertuig hebben de deelnemers een eigen slaaphok.
Tip Saving Private Ryan Vanavond21:30 - 00:15 · Film Een groep soldaten gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog achter vijandelijke linies op zoek naar soldaat Ryan. Hun doel in Saving Private Ryan: zorgen dat hij veilig thuiskomt.

Toon meer tips

Fred en Ria leggen het nog één keer uit in nieuw seizoen Draadstaal (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6382

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.